top of page

Passe sulten?

KOKKENS SKALLDYRSUPPE 289

Lagd på hjemmelaget fiskekraft

Serveres med brød.
(GL-hvete, F, SK, Bl, M, SE)

A

A

SHORT RIB RAGOUT  284

Tagliollini, chili, squash, hvitløk, pistasjenøtter,  persille, creme limone,  Serveres med focaccia.

(Gl-hvete, M, E)

A

A

PASTA DE SCAMPI  284

Tagliollini, chili, squash, hvitløk, pistasjenøtter,  persille, creme limone,  Serveres med focaccia.(Gl-hvete, M, Bl, Se, E, N-pistasje)

A

A

TAGLIOLLINI AL POMODORO  274

Langtidskokt tomatsaus, ricotta og mozarella creme, hvitløk, parmegiano. Serveres med focaccia.(Gl-hvete, M, E)

A

A

SESONGENS SALAT 249Salatblanding, tomater, stekte grønnsaker og vinaigrette dressing. Velg mellom kylling eller scampi. Serveres med focaccia.(Gl-hvete, E, SK)

Burger

ROYALE BURGER 249

Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og syltet agurk.

(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85

A

A

RIDDER BURGER 249

Spicy bearnaisesaus, ridderost, salat, jalapeño og syltet rødløk.
(Gl-hvete, E, M, SN ) Dobbel +85

A

A

TRØFFELBURGER 259

Trøffelmayo, salat, ridderost, bacon og karamellisert løk.

(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85

A

A

CHEFS GOURMET 249

Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

A

JOSPER HELGRILLET INDREFILET   589          

for min/max. 2 pers. 200 Gr. pr. pers

Helgrillet indrefilet, sesongens grønnsaker, bakte perlepoteter, hvitløksbakt margbein serveres med bearnaise og rødvinsaus

(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira

A

A

JOSPER GRILLET INDREFILET 180 gr 469 

.Bakte perlepoteter, gulrotpuré, sesongens grønnsaker, stekt sopp,  rødvinssaus.

(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira

A

A

JOSPER GRILLET ENTRECOTE 250 gr 495,-

Grain-fed, sesongens grønnsaker, gulrotpuré, stekt sopp, bearnaisesaus og steakfries.

(GI-hvete, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira

A

A

JOSPER GRILLET ANDEBRYST 439

Potetpuré, sesongens grønnsaker, karamellisert eple,  tyttebær, rødbetpuré, hjemmelaget syltet gresskar og rødvinssaus.

(M, SE)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir

A

A

VILLFANGET KVEITE   389

Potetpuré, sesongens grønnsaker, syltet stjerneløk, gulrotpuré og rømme-dilloljesaus.

(M, Sk)
Vin anbefaling: Garzon Albarino

A

BRAISSERT LAMMESKANK 437

Potetpuré, rødbetpure, grillet hvitløk rødvinssaus, sesongens grønnsaker, hjemmelaget syltet stjerneløk.

(M)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir

Hovedretter

Barnemeny

BARNEBURGER  115

Serveres med ost og fries.
(Gl-hvete, E, M,) 


BARNEPASTA  115

Velg mellom bif, kylling eller scampi.
(Gl-hvete, E, M,BL) 


BOWLERS KYLLINGNUGGETS  115

Serveres med ketchup og fries.
(Gl-hvete, E,) 

Sideretter 

Ovnsbakte perlepoteter m/ailioli  (E)  52       Steakfries ( Gl-hvete)  45       Løkringer ( Gl-hvete)           45       Ekstra Ost (M)       25

Søtpotetfries ( Gl-hvete)                       45       Dirty fries ( Gl-hvete)  65       Mozarellasticks ( Gl-hvete)  55       Ekstra Bacon (M)  25

Stekte grønnsaker                                 45       Extra Salat                  45        Chillipoppers (Gl-hvete)     55        Ekstra Dressing   35

bottom of page