Passe sulten?
KOKKENS SKALLDYRSUPPE 289
Lagd på hjemmelaget fiskekraft
Serveres med brød.
(GL-hvete, F, SK, Bl, M, SE)
A
A
SHORT RIB RAGOUT 284
Tagliollini, chili, squash, hvitløk, pistasjenøtter, persille, creme limone, Serveres med focaccia.
(Gl-hvete, M, E)
A
A
PASTA DE SCAMPI 284
Tagliollini, chili, squash, hvitløk, pistasjenøtter, persille, creme limone, Serveres med focaccia.(Gl-hvete, M, Bl, Se, E, N-pistasje)
A
A
TAGLIOLLINI AL POMODORO 274
Langtidskokt tomatsaus, ricotta og mozarella creme, hvitløk, parmegiano. Serveres med focaccia.(Gl-hvete, M, E)
A
A
SESONGENS SALAT 249Salatblanding, tomater, stekte grønnsaker og vinaigrette dressing. Velg mellom kylling eller scampi. Serveres med focaccia.(Gl-hvete, E, SK)
Burger
ROYALE BURGER 249
Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og syltet agurk.
(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85
A
A
RIDDER BURGER 249
Spicy bearnaisesaus, ridderost, salat, jalapeño og syltet rødløk.
(Gl-hvete, E, M, SN ) Dobbel +85
A
A
TRØFFELBURGER 259
Trøffelmayo, salat, ridderost, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85
A
A
CHEFS GOURMET 249
Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85
A
JOSPER HELGRILLET INDREFILET 589
for min/max. 2 pers. 200 Gr. pr. pers
Helgrillet indrefilet, sesongens grønnsaker, bakte perlepoteter, hvitløksbakt margbein serveres med bearnaise og rødvinsaus
(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira
A
A
JOSPER GRILLET INDREFILET 180 gr 469
.Bakte perlepoteter, gulrotpuré, sesongens grønnsaker, stekt sopp, rødvinssaus.
(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira
A
A
JOSPER GRILLET ENTRECOTE 250 gr 495,-
Grain-fed, sesongens grønnsaker, gulrotpuré, stekt sopp, bearnaisesaus og steakfries.
(GI-hvete, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira
A
A
JOSPER GRILLET ANDEBRYST 439
Potetpuré, sesongens grønnsaker, karamellisert eple, tyttebær, rødbetpuré, hjemmelaget syltet gresskar og rødvinssaus.
(M, SE)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir
A
A
VILLFANGET KVEITE 389
Potetpuré, sesongens grønnsaker, syltet stjerneløk, gulrotpuré og rømme-dilloljesaus.
(M, Sk)
Vin anbefaling: Garzon Albarino
A
BRAISSERT LAMMESKANK 437
Potetpuré, rødbetpure, grillet hvitløk rødvinssaus, sesongens grønnsaker, hjemmelaget syltet stjerneløk.
(M)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir
Hovedretter
Barnemeny
BARNEBURGER 115
Serveres med ost og fries.
(Gl-hvete, E, M,)
BARNEPASTA 115
Velg mellom bif, kylling eller scampi.
(Gl-hvete, E, M,BL)
BOWLERS KYLLINGNUGGETS 115
Serveres med ketchup og fries.
(Gl-hvete, E,)
Sideretter
Ovnsbakte perlepoteter m/ailioli (E) 52 Steakfries ( Gl-hvete) 45 Løkringer ( Gl-hvete) 45 Ekstra Ost (M) 25
Søtpotetfries ( Gl-hvete) 45 Dirty fries ( Gl-hvete) 65 Mozarellasticks ( Gl-hvete) 55 Ekstra Bacon (M) 25
Stekte grønnsaker 45 Extra Salat 45 Chillipoppers (Gl-hvete) 55 Ekstra Dressing 35